tomas80 Odesláno 2. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2015 Mno tak to je parada, tak at slouzi a dorazis k nam na cumendu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2015 Asi prijedu sam,zena dneska celej den dostavala z lodi prach z toho dementniho brouseni laminatu a vypadala ze toho ma dost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2015 tu ženu ti upřímně závidím! takovejch je málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2015 JJ rezani a brouseni laminatu, kdyz jsem zabudovaval varic, tak jsem myslel ze se z toho prachu vsude poseru :D Ale byl jsem frajer, uklidil jsem to sam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2015 Neee Zdendo, byl si mekej :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se