Robert Zveřejněno 7. Srpen 2015 Sdílet Zveřejněno 7. Srpen 2015 Ahoj mechanici,asi mi nekde praskla nadrz,hlinik cca 200 l. Bohuzel vyndat ji znamena rozrezat pul lode.Nemate nekdo napad co s tim- treba vystrikat ji "necim" jako dutiny v aute nebo tam nacpat plastovej vak nebo se rovnou obesit ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Nadrz na co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Benzin bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Ahoj mechanici,asi mi nekde praskla nadrz,hlinik cca 200 l. Bohuzel vyndat ji znamena rozrezat pul lode.Nemate nekdo napad co s tim- treba vystrikat ji "necim" jako dutiny v aute nebo tam nacpat plastovej vak nebo se rovnou obesit ? :(dost často bejvaj ne prasklý, ale prožraný zespodu, zvlášť byla- li loď na moři. v tom případě je správně třetí možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Koho napadlo tam dat hliník i v řeckým dragu mam nerez. Ale tím ti moc nepomuzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Nevim jak moc to pomuze, ale nektery Epoxy pryskyrice jsou odolny benzinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Ahoj mechanici,asi mi nekde praskla nadrz,hlinik cca 200 l. Bohuzel vyndat ji znamena rozrezat pul lode.Nemate nekdo napad co s tim- treba vystrikat ji "necim" jako dutiny v aute nebo tam nacpat plastovej vak nebo se rovnou obesit ? :(Ahoj,podívej se do mitel kajuty,v některých typech byl dekl nad nádrží dělený a odšroubovatelný-ale hlavičky šroubů jsou schovány v krycím koberci.Potom jí lze celkem bez velkých problémů vyndat.Jinak se ten krycí dekl musí vyřezat a to není doopravdy jednoduché bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2015 Nasel jsem zajimavou vec na utesneni nadrze -Kreem rot -dost lidi to na nemeckym foru chvali,bohuzel nedokazu pomalu otacet lodi aby se to rovnomerne rozlilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pRst Odesláno 12. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2015 njn. americká spotřebka, po dvaceti letech to máme vzít a zahodit.. v Maxumu mám také hliník :( kámoš tou pryskyřicí zaplác nádrž v motorce, ale jak říkáš, je potřeba s tím otáčet.. každopádně pokud by to bylo fakt to dno, tak by třeba stačilo s pár lidma běhat po palubě sem tam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 23. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2015 Ahoj .Tak jak jsi pokročil?Externí nádrž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Diky za optani,prestalo to tect pri zhruba 25 l v nadrzi tak ssebou vozim dva kanystry a kdyz je to prazdny tak doleju.No hlavne ze jsem nevylit do vzduchu kdyz se v tom vedru spodek motoru skoro koupal v benzinu :) A na you tubu jsem nasel jak se vyndava tak uz se nemuzu dockat az se do toho pustim,snad bude zima dost dlouha :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Ahoj tys to tu pěkně nakazil, mně ta nádrž začla tect taky.Ne asi tak moc jako tobě tak 1/4 litru za 14 dni, ale teče. Tak mně bude čekat to samé co tebe. Ještě bychom mohli vzít do party Tomáše 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 No ten bude nadšenej :D Letim honem pryč ať to nechytnu, koukám, že to je nakažlivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Doufam, ze ten virus nepreskocil i na mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2015 Tome sem říkal že tě to čeká :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2015 Nestras, doufam ze jeste chvili ne. Nicmene ja uz budu mit aspon proslapanou cesticku a budu vedet jak na to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 6. Říjen 2015 Nadrz venku,neni to zas takova hruza jak strasej soudruzi v Americe jen se proste vezme pila a rozreze kus lode :) Dobra zprava je ze ji z boku prozrala zrejme slana voda protoze jinak je cela jak nova coz znamena ze to nedelaj ty sajrajty co davaj do benzinu jak jsem se bal. Pro jistotu udelam nerezovou ale ted uz bych se hliniku nebal,jen to mohli original aspon natrit. Kdyby to nekoho zajimalo tak Herr Thomas80 sem da fotku,ja to neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 6. Říjen 2015 Tak celkem pozitivní zjištění když už jsi se do toho vrhnul - držím palec ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 6. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 6. Říjen 2015 Tak super.Sem čekal že budeš nadávat víc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Říjen 2015 Sdílet Odesláno 11. Říjen 2015 Herr Tomas se omlouva za zdrzeni :). Fotky konecne zde. http://www.fotoalbum.cz/g/alba/2015/1011/rf182639q3zxy9lIZNsTgil9IGFVf0rUOhyH5I_m.jpghttp://www.fotoalbum.cz/g/alba/2015/1011/rf182635WcOoCmARlCM7KKDu5qZ9sgsfVr8AzX_m.jpghttp://www.fotoalbum.cz/g/alba/2015/1011/rf1826322L7Q2orr3NkvnbmpQqwr8e2CR50MSE_m.jpghttp://www.fotoalbum.cz/g/alba/2015/1011/rf182628Hi7GrGVOo65cIiQ8HEAMvHfEcy9SXD_m.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 11. Říjen 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. Říjen 2015 No fuuuj co je to za hnus velebnosti :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 24. Listopad 2015 Uz mam konecne novou nadrz tak kdyby nahodou nekdo chtel na neco tu moji starou (nadrz) tak mu ji daruju jinak ji vyhodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frapa Odesláno 24. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2015 Ahoj, ja ji vemu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2015 Roberte, takze uz mas udelanou novou nadrz? Do ceho si nakonec sel, nerez?? Tak doufam, ze to zabudouvani pujde dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 2. Prosinec 2015 Autor Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2015 Diky za optani,uz je v lodi. Udelal jsem nerez 1,2mm a o 5cm vyssi coz akorat vyplni misto pod podlahou a da 70 l navic abych dojel na Zernoseky lake :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se