msman Zveřejněno 23. Červenec 2015 Sdílet Zveřejněno 23. Červenec 2015 je, pokud by to někoho zajímalo, videjko z fotek z postupné opravy lodě Larson, nevim kam to tu zařadit, tak to dávám do videí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Mooc pekna pracicka! Je videt ze si s tim hrajes. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 hezká práce, přeju ať slouží...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 jojo, můžu jen souhlasit, paráda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Tak to sis teda pekne vyhral, smekam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Co ta pěna? Jakou jsi použil? Jde mi o nenasákavost.Já měl v lodi originál pěnu a ta byla OK. Pak tam někdo ale místy dostříkal nějakou pěnu a to byl hnůj nasáklej vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msman Odesláno 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Zdenda: přiznám se že obyč polyuretanku, ideálně by se tam žádná voda dostat neměla... ale ta stará pěna už byla na některých místech špatná, protože někde voda byla i pod tou shnilou podlahou, takže se drolila jak bláto, něco jsem tam zkrátka dát musel :rolleyes:all: dělám to kamarádovi kterej mi na oplátku dělá auto, tak se musim snažit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se