Anachy Odesláno 13. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2020 Dál už to nepůjde :) https://drive.google.com/file/d/1I2zKZ3ZQpYl9bAl7qP2_VErLhC5ZbHrE/view?usp=drivesdk No ale zkusit jsi to mohl :), třeba by to s rozjezdem vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 14. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2020 Četl jsi to dobře? Teď jsem tam projel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 14. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2020 Četl jsi to dobře? Teď jsem tam projel.Ahoj,jestli jsi projel Jiráskův jez,tak smekám,půjdeš do guinesovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2020 (upraveno) Proč ne. Já vyjel a pak i sjel s malým Sportem a Vichrem jez v Týně, ještě než stálo Kořensko. Ten jez,co byl pod železným mostem. Rok cca 1973.Nahoru to bylo snazší než dolů. To sem si pěkně pích vlnu. Upraveno 14. Červenec 2020 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 Myslím, že Miloš reagoval na ten rok starý příspěvek. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 To máš pravdu rok starý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky