Jbenda Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 Na Slapech (Cholín )jsem byl naposled v Pondělí a voda super.Vyděl jsem na dno u mola tak do 1,5m.Na Živohošti lehce kvetla.Vody bylo celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 No tak ja vam to ve stredu zkontroluju, jakou tam budete mit vodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 V utery vypadala voda na Orliku , velmi zblízka. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 Na "miníka" celkem slušný vlnobití :) , ale zvládal to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 No tak ja vam to ve stredu zkontroluju, jakou tam budete mit vodu :)Tak se určitě ozvi má být pěkně tak bych snad dorazil dle potřeby až budete projíždět kolem mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 Aktuální stav vody na 124,5 km Vltavy slapská přehrada je teplota vody 17 st. C. A lehce kvete. Výška hladiny stále ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 Voda od rana pribyla o 20 cm.Stale je videt do cca1m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 To se máte.... Vám přibylo 20cm... Nám na orlíku za dnešek upustili přes 20cm a pořád upouštěj a upouštej.... Mám pod lodí už asi jenom půl metru vody.... Jestli to takhle půjde dál, budu tam muset zítra zajet a překotvit jinam.... Jestli nebude uz pozdě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 31. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2015 Hmm, koukam, ze Orlik je letos asi opravdu pase, tak snad aspon Slapy budou OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2015 Jak bylo na Orliku (nez ho vypustej uplne): http://viky-tw.rajce.idnes.cz/2015_Orlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 2. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2015 Tak to mě opravdu mrzí.Moc jsem se letos na výlet na Orlík těšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2015 Jak bylo na Orliku (nez ho vypustej uplne): http://viky-tw.rajce.idnes.cz/2015_OrlikNo jestli chceš vidět jak to tam vypadalo když byl vypuštěnej po povodních 2002 tak bych někde našel možná pár fotek projížděl jsem to tam tenkrát na gumáčku :)Ale i tohle občas působí dost smutným dojmem. Naštěstí se mi podařil výlet na orlickou ještě než to stopli. Jinak Viky smekám - když jsem viděl fotečku formana na pláži s lodí na vleku a druhou na střeše asi se dost lidi po cestě otáčelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 5. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2015 Já byl ze soboty na neděli "čundrařit" a spát v hamacích na Slapech a voda byla čistá, leč studená, takže jsme se ani nevykoupali. Měl jsem z toho bobky, na netu sem se dočet, že je kolem břehů zakázáno stanovat atd a že pokuta je 2500kč a že to fakt kontrolujou a kolem 8 večer, když jsme hledali místo, tak na všech rovinkách u břehů stan a vatra jako kráva. Trvalo nám 12km, než jsme našli klidný místo, kam by se dalo zajet a napnout si mezi stromy spací síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2015 Jak studená ? 18 st. C je na koupání príma :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 5. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2015 No, měla prý ~17°C a popravdě takový otužilec nejsem :-) Radši jsem si v Musíku, kde jsme parkovali ochladil v tý ledárně pivko :-) Jinak krásný místo, to údolí Musíku ! Fantastický místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2015 Jo jo Musík je pěknej, ještě je taky dobrá ta zátoka nad Musíkem cca 1 km proti proudu řeky na stejné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 5. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2015 Nemyslíš údolí potoka Mastník? Ale ta je po proudu cca 1km. Je i o dost delší než ta jak jsem byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2015 Nemyslíš údolí potoka Mastník? Ale ta je po proudu cca 1km. Je i o dost delší než ta jak jsem byl.Jasně máš pravdu, jsem se kapku sekl, moc se tam dole nevyskytuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2015 Kde a čim ty teploty vody měříte? Když se podívám na slapynadvltavou.cz, tak tam jsou teploty kolem 26°C v 10cm pod vodou a 25°C v metru. čidlo je prej na Skalici.....Jak to teda je? V neděli se tam chystam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2015 No třeba čidlem v sonaru :) Voda na 124,5 km na slapech dnes 25 st. Pocitam ze večer to bude okolo 28 st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2015 :) tak tohle číslo už se mi líbí víc. :) zítra jsem na to zvědavej. Dneska ještě běham a dělam kolem lodě hromádky všeho "potřebnýho" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 25. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2015 Vážení plavčíci,koukám že s postupem zimního času ubívá i sil k napsání nějakých plků.Dejte prosím aspoň typ kde příští rok zakotvit na Slapech přez noc,nechce se mi krmit mariny jen kuli tomu,že se tam na pár hodin přiváži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2015 Vážení plavčíci,koukám že s postupem zimního času ubívá i sil k napsání nějakých plků.Dejte prosím aspoň typ kde příští rok zakotvit na Slapech přez noc,nechce se mi krmit mariny jen kuli tomu,že se tam na pár hodin přiváži.např. : Zrůbek (molo u hospody), Kamýk nad Vltavou (městské molo), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 26. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2015 Děkuji za odpověď jsem totiz znalý Labe,ale spíše u pramene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 28. Červen 2017 Sdílet Odesláno 28. Červen 2017 Ahoj,příští týden jsou svátky a plánuju plout ze Slap na Orlík, kde chci pobýt asi tři dny.Výtah a komora snad bude v provozu dle infa po telefonu. Chci poradit, ve které maríně zakotvit na noc? Barrandov? No snad bude dobrej stav vody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky