dragon333399 Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 No uvidíme, letos je to vážně s vodou na pytel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Ja jsem zvedavej, jak bude vypadat na Orliku voda... vypada to na peknej humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Voda je sice dole / 345,38 / ale cista krome udajnych sinic, ale s tim straseji každou sezonu. Nic zelenyho neplave, jen není uplne pruzracna ale tmavsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 23. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2015 Voda na Orlíku OK, řekl bych na to že je skoro konec července tak velice nadstandartní. Akorát u Zvíkova je to zelený, na Otavě jak hrachovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Ok, dekuji, tak jestli tam dneska dojedu, tak to hned prekontroluju. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Jak dlouho budeš na Orlíku? Mi tam razíme asi v neděli - šedá plachetnice Sanru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Pocitam tak do ctvrtka. Vikend na Popelikach a pak kam nas vitr odnese. ;)(Telefon na mne je 6O2 I7I O37.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Tak si to Viky pěkně užij. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Mi jsme na Boru a pak podle větru - doslova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 24. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2015 Viki, v sobotu budeme s Míšou na Popelíkách, dopoledne ti zavolám a dáme pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 Kuci, jak to vypada na Orliku s vodou, vytah jeste stale nejezdi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 Voda pořád mírně klesá, aktuální hladina je 345,19 takže nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2015 Hmm tak sem koukal spravne, sakra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2015 Hmm tak sem koukal spravne, sakra :(Tak leda, že bych ti to hodil na vlek u nás a přetáhl Tě na Orlík :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2015 Hmm v pohode, treba jeste zaprsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 28. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2015 Hlavně aby nezačalo pršet a nepřestalo do konce sezony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 29. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2015 Anachy, přetáhneš mě taky na Orlík ze štěchovic ??? Teda letos to byde asi vypečená sezona co se cest po vodě týká... Plánuju 3/4 roku cestu do Německa na jezera a nakonec bude problém dojet do Poděbrad !!! Nicméně se o to pokusíme a vyrážíme pravděpodobně v neděli 2.8. Jsme na 10k tak po cestě můžeme pokecat kdyby se někdo ozval... Uvítám i tipy na dobré papání a posezení podél trasy Žernoseky-Sandberg-Mělník-Praha-štěchovice... dál se bohužel nedostanu = Slapy maj malej traktor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2015 Ahoj, tak to bych tě taky asi nepřevezl - jedeš tou kanálovkou :)Co se týče jídla mohu doporučit v Roudnici nad Labem restauraci ANGUS je to sice dál od vody na náměstí v horní části vlevo ale stojí za to si tam dojít :) :) - super papání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 29. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2015 ok, díky za info...uvidíme kdy pojedeme Roudnicí... Tak ty mě nechceš převízt? To neutáhneš 10 tun nebo co ??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2015 ok, díky za info...uvidíme kdy pojedeme Roudnicí... Tak ty mě nechceš převízt? To neutáhneš 10 tun nebo co ??? :-)Vezmi si sebou vlek (na tuhle váhu nic nemám) a já to potom něčím odtáhnu to zas takovej problém není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 29. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2015 Ty vtipálku, tak velký abych dal na střechu návěs to zas není ..... asi budu muset zůstat na vodě. Hlavněaby bylo vody dost aby se někam dojet dalo...začínám z toho mít bobečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 Ja jsem jeste dneska na Zvikove a pak uz domů. Voda je tu jak hrachovka ale skály super. Otava je s vodou lepší. Poslal bych fotky ale píšu z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 Jaká je voda na Slapech? Chtěl bych tam koncem příštího týdne.Byl jsem se podívat na Lipně. Voda čistá, ale nějaká hnědá. Ke koupání mě to moc nelákalo. Neví někdo co je v tý vodě rozpuštěno za minerál?Jinak jsem se bavil s tamníma záchranářema. Na levý straně (Frymburk apod.) nedoporučujou spouštět. Resp. je na to málo času a není tam kde nechat auto s vlekem. Prej tam proti tomu brojí i nějaký sdružení. Doporučovali mi pravej břeh. Tam prej je to rozumnější a je tam víc času, než se tam vrátí přívoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 Na slapský nádrži jsem byl naposledy v neděli a to byla voda OK, trochu to začínalo kvést ale dost nepatrně, zítra napíšu aktuální stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2015 Tak jsem uspesne doma. Formana jsem skoro znicil na "sjezdu" na Zvikove. Takze dnesni rada zni: Nejezdete pretizenym osobakem v rozvalinách a kdyby stejne jo, nevezte při tom dve lode. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky