livot Zveřejněno 1. Březen 2010 Sdílet Zveřejněno 1. Březen 2010 Ahoj, mohl by mi nekdo, prosim, poradit nejake jednoduche a hlavne cenove dostupne zvedani zavesneho motoru z mista ridice ? ( Plavu vetsinou tam, kde je spousta travin, vetve a kmeny pod vodou apod. ) Nasel jsem na webu ruzne drzaky ( http://www.lodniprislusenstvi.cz/shop/motory-a-prislusenstvi/drzaky-motoru/allroundmarin-vykyvny-drzak-motoru-do-20-ps.html ), neco podobneho "jeteho" bych i koupil, jsem schopen i neco vyrobit. Nerad bych ale objevoval ameriku, takze budu vdecny za kazdy napad nebo radu. Diky ! Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 z místa ,,řidiče,, budete potřebovat něco složitějšího s hydraulikou nebo elektrikou..mám nefunkční závěsný motor SUZUKI 80 ale je na něm funkční elktrohydraulické zvedání...jedná se zjednodušeně o píst s čerpadlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. Červen 2010 Sdílet Odesláno 2. Červen 2010 z místa ,,řidiče,, budete potřebovat něco složitějšího s hydraulikou nebo elektrikou..mám nefunkční závěsný motor SUZUKI 80 ale je na něm funkční elktrohydraulické zvedání...jedná se zjednodušeně o píst s čerpadlemMám zájem o tvoji nefunkční Suzuki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 5. Červen 2010 Autor Sdílet Odesláno 5. Červen 2010 Vyresil jsem to zatim mechanicky, zdarne to fungovalo 10 dni v dunajske delte plne travin, motor sel z vody nescetnekrat... (Ale idealni by fakt bylo neco, jako nabizi asfaltsurfer). Presto kdyby nekdo potreboval radu rad se podelim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 14. Červen 2010 Autor Sdílet Odesláno 14. Červen 2010 Ale stejne bych mel zajem o nefunkcni nebo nekompletni motor s elektrohydraulickym zvedanim a naklapenim (trim), prip jen o samotny mechanismus... Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se