Anachy Zveřejněno 13. Červenec 2015 Sdílet Zveřejněno 13. Červenec 2015 Ahoj, nebude si někdo z přítomných dělat zkoušky pro ověřování praktických dovedností žadatele VMP, nebo neznáte někoho kdo toto již má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 Jako myslis pro jezdeni s lodi o vykonu motoru vestim nez 100 kW ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2015 Nojo je to nový výmysl a pokud jdeš ke zkouškám musíš tohle ověření mít vystavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 Jako ke zkouškám nad 100kw? a nebo všeobecně ke zkouškám vmp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 Papiry do 100kW jsou zruseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 To je změn že to nestačím vstřebávat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 To jo, a samý zlepšováky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 No ja se nezlobim, dostanu neomezenej vykon. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 No dal bych hned větší motor na minimosta :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2015 No tak tam by stacilo cokoliv v rozsahu 5xs a nemusim resit. Ale vis co... ne vždycky ridis svoji lod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda30 Odesláno 12. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2015 zdravím všechnydotaz: od lonskeho roku vlastnim vmp 100 a když jsou zrušeny skoušky do 100kw a chci neomezenej výkon musim si dodelat praktickou zkoušku jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 12. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2015 Ne, při výměně průkazu ti dají rovnou neomezený výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2015 Menit budeme skoro vsichni :) http://plavebniurad.cz/doklady-osob/vymena-prukazu-zpusobilosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2015 Hele už to čtu poněkolikáté a stejně si nejsem jistý, ale mám ten dojem, že pokud mám mezinárodní průkaz vydaný 5.5.2008 tak se mne výměna netýká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 17. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2015 No já to pochopil tak že do 31.12.2020 ho musíme vyměnit všichni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 18. Srpen 2015 Napsal jsem na SPS tak uvidím jestli někdo odpoví. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2015 No ja mam vsechno do 2000 takze budu menit vse. Nicmene ten mezinarodni, asi po roce 2000 budou jeste stale platit, nebo uvidis co napisou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 19. Srpen 2015 Takže jsem dostal odpověď :Dobrý den, bohužel výměna se vztahuje na všechny průkazy vydané do konce r. 2014, a tak i Váš průkaz platí do konce r. 2020.Do té doby je potřeba vyplnit žádost o výměnu průkazu, přiložit současné průkazové foto 3,5 x 4,5 cm, současný průkaz VMP (příp. MPZ) a doručit na některou z našich poboček.Výměna je zdarma a nový průkaz je potřeba vyzvednout osobně. Vydání nového průkazu trvá 2 – 3 týdny od podání žádosti.Takže jak psal Jenda musíme tam skoro všichni :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Srpen 2015 Sdílet Odesláno 19. Srpen 2015 Mě říkali, že mimopražským to posílaji. Volal jsem tam ale před sezónou, třeba se to změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Odesláno 19. Srpen 2015 No já dnes dostal tuto odpověď, ale jelikož to budu řešit až skoro za pět let tak do té doby se toho může ještě spousty změnit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 7. Únor 2016 Sdílet Odesláno 7. Únor 2016 Ahoj.Už někdo víte jak získat to praktické ověření dovednosti?Nebo kdo ho může vydat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2016 http://plavebniurad.cz/dok-os/povereni-k-overovani-praktickych-dovednosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 7. Únor 2016 Sdílet Odesláno 7. Únor 2016 Zrovna jsem to čet.To vypadá že zaplatím 2000 a budu to moc kamarádům poskytnout .Zejtra zavolán na SPS a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Únor 2016 Sdílet Odesláno 8. Únor 2016 Tak nic.Seznam pověřených osob je tady: http://plavebniurad.cz/dok-os/vmp/seznam-poverenych-osob .Stojí to kolem 1500kč.Tudíž zhruba tolik co kdysi na neomezený výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Únor 2016 Autor Sdílet Odesláno 9. Únor 2016 Prima, zná někdo někoho osobně? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se