malahavranice Zveřejněno 13. Červenec 2015 Sdílet Zveřejněno 13. Červenec 2015 (upraveno) Při plavbě od spoda k VD Kořensko, cca 2 km před PK je uprostřed řeky, pod hladinou, v hloubce jistě menší než 1 m, kámen či přímo skála...Naše doporučení tedy zní: pokud je první bunkr vlevo celý z vody venku, plout se dá, ale motor musí nahoru, co nejvýš je to možné.Tato informace nás stála vrtuli a ostruhu.... Upraveno 13. Červenec 2015 uživatelem malahavranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 Ahoj, dokazala bys dat ricni km nebo odkaz na mapu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Červenec 2015 DomÃvám se, že to bylo tady: 49.238955, 14.365101PÅ™esnÄ›jšà údaj mám v GPS, kterou jsem, bohužel, zapomÄ›la v lodi.Ale jak jsem psala - je tÅ™eba si dávat bacha už od prvnÃho bunkru, který je zde 49°15'38.504"N 14°20'24.919"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se