bayliner Zveřejněno 11. Červen 2015 Sdílet Zveřejněno 11. Červen 2015 Zdravím, uvažuju o přestavbě mého motorového člunu Windy 22 na závěsný motor. Každý rok mě trápí technické problémy s původním motorem OMC V8.Zajímala by mě cenový propočet za přestavbu, proto zde hledám od vás vodních motoristů doporučení na firmu či člověka, kdo s přestavbami má zkušenosti a mohl by mě odborně poradit.Budu rád za každou radu,Mějte se :)S pozdravemBayliner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2015 Sdílet Odesláno 12. Červen 2015 Závěšáky na vestavby dělají v Budějovicích - Czech Marine, tak se zkus zeptat tam třeba Ti poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 12. Červen 2015 Sdílet Odesláno 12. Červen 2015 Já bych tam vrazil radši nějaký spolehlivý vestavěný motor... 3.0 od Mercruiseru je ideál co se týká dynamiky a spotřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 13. Červen 2015 Sdílet Odesláno 13. Červen 2015 Každopádně MCM 3,OL volit jen v případě plavby výtlakem.ale díky jejich porucovosti,myslím koupí nějakého ojeteho a neznámého původu,v mizerném stavu.Doporučuji raději nějaký starší motor a Z-noha Volvo,v Evropě dostupné i ojeté ND.Pokud mi je známo do této lodě se dávaly 8 válce s dostatečným výkonem pro plavbu v kluzu.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se