tajgrr Zveřejněno 3. Červen 2015 Sdílet Zveřejněno 3. Červen 2015 Jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit, jaký olej se přidává do benzínu dvoutaktního lodního motoru. Mám motor TOHATSU 5B. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 3. Červen 2015 Sdílet Odesláno 3. Červen 2015 Jestli budes pri nalejvani bryndat do vody tak olej do lodniho dvoutaktu a jestli ne tak bych tam dal jakoukoliv syntetiku do 2T motorky asi 1:50 a pak bych mozna trochu(!) ubral az to nebude teply kourit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červen 2015 Sdílet Odesláno 3. Červen 2015 A hlavne to nerikej ekologum, nebo se pos.... :lol:Uz se to tu take resilo, ja pouzivam od zacatku klasickej olej do dvoutaktu jak pise Robert a zatim sem nemel problem i kdyz pouziti teto klasiky bylo rozporovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červen 2015 Sdílet Odesláno 3. Červen 2015 Tedka jsem jezdil na M2T v pomeru 1:40 - 1:50, koure minimum a jede to jak na tryskovej pohon. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajgrr Odesláno 3. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 3. Červen 2015 Díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se