halis.nb Odesláno 4. Červen 2015 Sdílet Odesláno 4. Červen 2015 a co,umí s tím taky piruetu jako ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 4. Červen 2015 Sdílet Odesláno 4. Červen 2015 Děti se jednak rychle učej, a jednak většině chybí pud sebezáchovy...... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 4. Červen 2015 No ja nevim... predevcirem jsem mel pocit ze ani ja nemam moc pud sebezachovy..... jel jsem za nejakym jakoze motorkářem (125cc) a jak jsem zvyklej jezdit z práce furt stejnou trasu... trochu mne desilo ze on to drti co to jde, klopi zatáčky, ze to vypada na brzkou smrt a ja jel tesne za nim o dost pomalejc nez normalne.Nejak mi pripada, ze moje normalni cesta z práce asi musí lidi desit. :DTakze mají po kom bejt. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 Tak jsem o vikendu konecne mel cas prohlidnout motor.Na palivovy hadicce je ohorela guma na fleku asitak 4x3mm, nadobka palivovyyho filtru tak jako lehce ohorela na spodni strane (divnej zlutej sajrajt jakoby popel), zamky od motordeklu zdeformovany na zadni strane, predni strana je OK.Nedokazu odhadnout jak rychle se to sebehlo (mam pocit ze tak kolem 2s), ale zrejme jsem to uhasil celkem vcas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se