Sullaco Zveřejněno 31. Květen 2015 Sdílet Zveřejněno 31. Květen 2015 Jaké je nejvhodnější lano na vyvázání? Polypropylen? Polyester? Jaký by měl být cca průměr na váhu lodě ke 3t? 10mm, 12 mm? Chápu, že pro někoho debilní otázka, ale proč se nezeptat když mám tu možnost. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červen 2015 Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 Co se týče průměru tak by mělo 10 mm stačit, a na materiál je potřeby si "sáhnout" . už jsem pár provazů vyzkoušel a není nad to si jej "omakat" aby jsi věděl jak se s ním váže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Červen 2015 Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 10 stačí na řekách,pokud budeš u moře doporučuji min pr.12mmbootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červen 2015 Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 já bych vždycky řešil podle toho, co se mi vejde pohodlně do dlaně a do vazáku. při častějším komorování bych volil lano silnější - 12mm a vejš, každopádně plovoucí, tedy PP,pevnost lana tak moc nehraje, je obvykle o moc vyšší, než je potřeba, ale malej průměr se blbě drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se