Přejít na obsah
Plavidla.cz

motor honda BF5A, 5HP r.v.2006

Doporučené příspěvky

motor jsem zakoupil s papírama najeto 7 hodin, nyní má asi 4O hodin, občas nešla vyřadit zpátečka ted už nejde vůbec ani zařadit, nevadí,

včerra mi ale odešlo zápalování, vede tam jen jeden drát na kostru kvůli vypnutí, ten jsem odpojil jiskra nejde,

pomozte mi prosím kde seženu zapalování na tento motor jsem z hodonína dík miloš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to sem čet, že jeden,

ale krom drátu od chcípáku by tam podle schema měl bejt drát od čidla oleje, které rádo švindluje

podle schéma to fachčí tak, že tam máš spínací tlačítko stop, spínací čidlo na teplotu , a spínací čidlo na hladinu oleje,

tyto tři věci jsou ukostřeny a druhý trát je spojen v jeden a připojen na cívku,

pokud na cívce odpojíš tento drát zrušíš činnost spínače stop, hlídače hladiny a teploty,

pokud je drát připojen tak když kterýkoliv spínač vyšle do cívky kostru motor se zastaví, protože jetím odstaveno zapalování

Odkaz ke komentáři

špatná?, peníze neřeším, prostě to něco stojí, to řazení vzad odešlo asi po 1O hodinách provozu neřeším nějak ho nepotřebují, já si to udělal jak ty pádlem se odrazím nebo přitáhnu a jedu, jeden výlet po batáku mám za sebou, pak ještě jeden, pak s děckama dvakrát, dáme moravu možná spytihněv, a v září konečná a to je celé co od toho čekám,

ted si chtějí postavit benga nějakou zaákladnu v petrově a jestli budou furt hledat nějaký problím v batáku kde se jezdí 5km v hodině a je tam přes metr vody tak se na to vyprdnu

ted hledám jen to zápalko něco tam upravovat a ladit předtih se mi moc nechce

Upraveno uživatelem slovacek.milos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...