Sullaco Zveřejněno 24. Duben 2015 Sdílet Zveřejněno 24. Duben 2015 Ahoj, mám dotaz. Při napojení motoru (350 MAG) na hadici vše funguje normálně avšak po nějaké době vystoupá teplota motoru při volnoběhu až na nějakých 82-85 st.C. Jakmile přidám, rafička se začne sunout zpět k 70. Je toto normální nebo může být vadný termostat třeba? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 25. Duben 2015 Sdílet Odesláno 25. Duben 2015 já bych to viděl na horší vodní pumpu,(lopatky budou asi trochu odrezlé),popř.impeler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Duben 2015 Sdílet Odesláno 25. Duben 2015 Ahoj, mám dotaz. Při napojení motoru (350 MAG) na hadici vše funguje normálně avšak po nějaké době vystoupá teplota motoru při volnoběhu až na nějakých 82-85 st.C. Jakmile přidám, rafička se začne sunout zpět k 70. Je toto normální nebo může být vadný termostat třeba? Předem díky.Doporučuji zkontrolovat vodní pumpu s impellerem zda je v pořádku,případné ND mám skladem bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 25. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2015 Já to tedy zkontroluji nicméně, pokud by byl špatný impeler, tak by to při vyšších otáčkách chladilo hůře a hůře ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Duben 2015 Sdílet Odesláno 25. Duben 2015 Já to tedy zkontroluji nicméně, pokud by byl špatný impeler, tak by to při vyšších otáčkách chladilo hůře a hůře ne?Nemusí to tak být,záleží samozřejmně na stavu impeleru.Ale třeba zůstáva "viset "termostat a začne se otevírat až při vyšší teplotě,musel bych přesně vědet jak se to chová!Ale doporučuji vyndat termostat dát ho do vody s teploměrem a sledovat jak se chová při zahřívání, a potom zkontrolovat vodní pumpu s impelerem. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Duben 2015 Sdílet Odesláno 25. Duben 2015 Doporučuji dále zkontrolovat termostat při zahřívání v hrnci s teploměrem,zda je jeho otevírání plynulé a zda se nezasekává.A samozřejmně vodní pumpu s impelerem a dále třeba i teplotu obou výfuků,zda je teplota na obou stranách motoru stejná.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Duben 2015 Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 zcela bez záruky, a pokud máš dvojitej okruh, bych si tipnul na malé množství vody z hadice. Při malejch otáčkách pomalu cirkuluje voda vnitřního okruhu a když je současně i malý přívod vody hadicí ( proti dodávce impelleru ) , tak to prostě výměník neuchladí. Když přidáš kule, vnitřní voda cirkuluje rychlejc, stačí předat víc tepla a teplota klesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Duben 2015 Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 Mě to dělal nízkej tlak vody ze studny.Při přepnutí na městskou bylo vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Duben 2015 Autor Sdílet Odesláno 26. Duben 2015 OK kluci díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se