tomas Zveřejněno 16. Únor 2010 Sdílet Zveřejněno 16. Únor 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o nějakém kempu na Orlíku nebo Slapech, kde by pohlídali člun. Buď na vodě, nebo na vozíku. Chtěl bych v létě s rodinou na dovolenou k vodě, ale nebudu trávit celou dobu na člunu. proto hledám nějaký kemp, kde by mě člun pohlídali když pujdem někde třeba na tůru. Jestli teda něco takového existuje. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Únor 2010 Sdílet Odesláno 17. Únor 2010 Ahoj,mohl bych pomoci.Na Slapech přímo před Cholínským mostem,na levém břeho,je kemp,kde se můžeš ubytovat a za rohem mám známého,který by lod na vleku mohl ohlídat.Pokud budeš chtít ozvi se a já to zařídím.Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 21. Září 2011 Sdílet Odesláno 21. Září 2011 Ahoj, mohu to aktualizovat, toto je možné v kempu Popelíky na Orlíku u hráze. Výborný místo, plac na parkování (50,-Kč /den) a možnost mola za 100,-Kč/den. Mám tam karavan na trvalé stání a max. spokojenost, skvělé výchozí místo jak směrem na Zvíkov a Podolí, tak na druhou stranu přes výtah Orlík a zdymadlo Kamýk na Slapy. Všem doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 22. Září 2011 Sdílet Odesláno 22. Září 2011 Zrůbek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 22. Září 2011 Sdílet Odesláno 22. Září 2011 V kempu je moc lidí. Já bych si pronajal hausbót jako základnu a člun můžeš kotvit u něj. Nebo chatu s molem či možností kotvení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 22. Září 2011 Sdílet Odesláno 22. Září 2011 Jinak co se týká orlíku, tak tam bych ti moc kempů nedoporučil. Radava - děs, samá maringotka obehnaná bambusem, slamová vesnice. Trhovky to je matějská pouť, 4 hospody vedle sebe a každá hraje jinou muziku a jídlo hrůza. Velký vír bez komentáře.Popelíky jak píše Jirka jsou asi z té bídy nejlepší, ale stejně bych tam dovču trávit nechtěl, možná pokud máš malé děti, tam je to pro ně ideální. Spousta dalších malých dětí, hezký přístup do vody a mívaj tam i takový nafukovácí skákací věci na vodě, i uspořádání obydlí je celkem v pohodě. Ale každý máme jiný vkus a nároky. Mě nevadí více lidí večer ,když jdem na pivu, ale přes den vyhledávám klidnější liduprázdná místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 22. Září 2011 Sdílet Odesláno 22. Září 2011 (upraveno) V kempu zrůbek jsem byl loni.Je to spíše kemp pro rybáře,kde je asi 10 chatiček.Pívo maj dobrý za dobrou cenu.Chatky jsou nový,vybavený kuchyňkou,teplá voda kdykoli ve sprše a hlavně je tam božskej klid a ticho.Kotvení před chatkou zadarmo.Nastupuje se tam do lodi přímo ze břehu a okolní rekreanti ti vše pohlídají.Po dvou dnech už všechny znáš,takže někdo cizí je tam hned sledován.Zkus zadat na netu chatky zrůbek.Je to v horním úseku slap,kde už plavebka tolik neprudí,takže se i svezeš. Upraveno 22. Září 2011 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 22. Září 2011 Sdílet Odesláno 22. Září 2011 Letos jsem jel Slapy, ale tento kemp jsem nezaregistroval. Teď jsem koukal, že je v zátoce. Tam se dá podplout pod tím mostem? A co to velký stavení na břehu před mostem, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Září 2011 Sdílet Odesláno 23. Září 2011 Na které straně myslíš? - když vjíždíš pod most tak na pravé straně je hotel Zrůbek momentálně druhým rokem mimo provoz a na levé straně soukromý statek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 23. Září 2011 Sdílet Odesláno 23. Září 2011 (upraveno) Jen ještě doplním, že před tím hotelem Zrůbek je cesta k vodě a tam se dá krásně zajet s vlekem do vody a pustit loď na vodu, ale je tam malý spád, lepší je to pro menší čluny. Takže je to ideální místo, kemp s chatkami, kotvení v zátoce před chatkou a kousek vedle zadarmo spuštění lodě na vodu. To jsem nikde na Orlíku neviděl. Upraveno 23. Září 2011 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 23. Září 2011 Sdílet Odesláno 23. Září 2011 myslel jsem ten statek. Kotvení v Hubenovské zátoce mám domluvené, tak se příští sezónu uvidíme. Stejně by se mě nejvíc líbilo mít tam hausbot i bez motoru a kotvit u něj. Ale chtěj za to nesmysly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas Odesláno 23. Září 2011 Sdílet Odesláno 23. Září 2011 Ahoj, Hotel Zrůbek se má podle mých informací v nejbližší době znovu otevírat,nový majitel by rád nalákal na rybí i jiné speciality případné zákazníky i z vodní plochy,tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Září 2011 Sdílet Odesláno 24. Září 2011 Ahoj, Hotel Zrůbek se má podle mých informací v nejbližší době znovu otevírat,nový majitel by rád nalákal na rybí i jiné speciality případné zákazníky i z vodní plochy,tak uvidíme.To by bylo prima, a male molo by také neuškodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas Odesláno 24. Září 2011 Sdílet Odesláno 24. Září 2011 Molo by bylo fajn,snad se to podaří,více budu vědět o příštím víkendu budoucí majitelé tak trochu znám.Protože mám zázemí na Rovišti tak by to byla příjemná zastávka s občerstvením.Jinak už se nemůžu dočkat zítřejšího dne mám v plánu trochu zčeřit hladinu na Orlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se