Přejít na obsah
Plavidla.cz

Olin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    395
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

233 zobrazení profilu

Olin's Achievements

Nově registrovaný

Nově registrovaný (1/14)

  • První týden
  • Měsíc poté Rare
  • Po jednom roce Rare

Recent Badges

1

Popularita

  1. Nechci zakládat nové téma. Před chvílí jsem na Netflixu narazil na film ŠVÉDOVÉ NA MOŘI. Sice je to neskutečná bejkovina, ale pokud chcete shlédnout nějakou oddychovou retrokomedii, tak doporučuji.
  2. Jen splněný sen na univerzální povoz. Multivan mě okouzlil už v devadesátkách, když se jich pár objevilo v servise kde jsem dělal. Od té doby po T4 pořád tak nějak pokukuji.
  3. Tak jsem si před měsícem taky udělal radost a splnil letitý sen. Přitáhl jsem si domů vysněnou T4 v Multivanu. Když jsem jí přivezl, tak byla chudinka dosti zanedbaná a vybydlená. Téměř nic na ní nefungovalo. Vystříhal jsem z ní metry kutilské elektroinstalace, která mi jaksi nedávala smysl, jako třeba dvojlinka o průřezu 2x2mm od baterky k napájení rádia. Navíc je celá taková dosti okyslá, takže až se oteplí tak tak zahodím ty komediantský chromový lemy a pak si po letech zahraju na klempíru. Co se týče funkčnosti, tak jsem téměř vše opravil a zbylo pouze pár drobností. Samozřejmě dostala nové náplně, rozvody a spoustu jiných dílů a k tomu včera novou STK.
  4. Pořídil jsem si docela vybydleného Multivana, tak mu pomalu vychytávám mouchy. Pak musím dát dohromady nějaké kultivátory a čluny co se mi tu válí, abych je mohl prodat. Tím získám ne jen místo, ale i finance na materiál na stavbu vysněného Jarcatu J5, na kterého minuly týden dorazily z Austrálie plány.
  5. Veletov. Sice na Sandberk to je kousek po proudu a pak se cestou na hrčáky budeš vracet, ale na menší lodičku je ten sjezd ideální a auto se tam taky dá nechat.
  6. Jedna loď stejného typu jako máš ty se tam objeví...
  7. Tak držím palce, ať jsi brzy v cajku a ať zdraví slouží!
  8. Pokud máš fb, tak tento člověk ti z laminátu vytvoří cokoli: https://m.facebook.com/kastan.skasty?fref=nf
  9. A co zkusit aliexpres? Tam mají různé typy startérů na přívěšáky za pár tisíc.
  10. Jj, je to tam fajn. Já se určitě ukážu a doufám že konečně do těchto končin dorazím po vodě.
  11. To je někde poblíž tvé chaty? Kdyžtak to trochu upřesni, nebo označ na mapě. Možná bych přijel.
  12. A nevisí zrovna na tom táhle řazení? Je na něm šroubek pod gumovou krytkou na boku nohy nad převodovkou.
  13. Olin

    Nehoda

    To i ti co jezdí pomalu. Třeba co jsem já předvedl při spouštění toho tankeru. Zaplať bůh, že jsi to držel na motorech. Teď už se ale nemusíš bát, že se o tebe opřu. Nabral jsem od té doby pár zkušeností a hlavně už mám motory, co mě nevyšplouchnou jako tenkrát ten vrak. A s tou plavbou v přechoďáku je to u nás fakt horší a horší. Tuhle mi jeden říkal že když ubere, tak to blbě drží směr a že když přidá, tak mu to moc žere. Když jsem mu řekl ať to tedy vymění za kanálovku, tak ta prej je moc pomalá.
  14. Před čtrnácti dny mě ten mladej převezl hned po ránu i když jsem měl termím na pozdní odpoledne. Podle délky videa musí zvládnout za hodinu ne dvě, ale bez problému 4-5 lodí a nebo tři lodě jedním směrem určitě.
×
×
  • Vytvořit...