Přejít na obsah
Plavidla.cz

dragon333399

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    229
  • Registrace

  • Poslední návštěva

dragon333399's Achievements

Nově registrovaný

Nově registrovaný (1/14)

0

Popularita

  1. Ty vtipálku, tak velký abych dal na střechu návěs to zas není ..... asi budu muset zůstat na vodě. Hlavněaby bylo vody dost aby se někam dojet dalo...začínám z toho mít bobečky...
  2. ok, díky za info...uvidíme kdy pojedeme Roudnicí... Tak ty mě nechceš převízt? To neutáhneš 10 tun nebo co ??? :-)
  3. Anachy, přetáhneš mě taky na Orlík ze štěchovic ??? Teda letos to byde asi vypečená sezona co se cest po vodě týká... Plánuju 3/4 roku cestu do Německa na jezera a nakonec bude problém dojet do Poděbrad !!! Nicméně se o to pokusíme a vyrážíme pravděpodobně v neděli 2.8. Jsme na 10k tak po cestě můžeme pokecat kdyby se někdo ozval... Uvítám i tipy na dobré papání a posezení podél trasy Žernoseky-Sandberg-Mělník-Praha-štěchovice... dál se bohužel nedostanu = Slapy maj malej traktor :-)
  4. No uvidíme, letos je to vážně s vodou na pytel...
  5. Tak tohle nerad ...čtu !!! Asi pojedu na dovolenou do pr...DELI.
  6. Nojono, uvidíme, třeba za tejden ještě něco naprší. Rádi bychom dojeli co nejdál, pak otočíme a po Vltavě pod Slapy..nahoru mě nevemou než tam bude výtah...:-)
  7. http://www.pla.cz/portal/sap/cz/PC/Mereni.aspx?id=61&oid=4 Tý vody tam je dost málo !!! Já potřebuju tak 120 cm...
  8. Teda já už oželel se slzou v oku cestu do Německa, ale jestli to nepůjde ani nahoru do Poděbrad nebo na štěchovice, tak to bude radost !!!!!!!! Zatim to ale je splavný všude nad Střekovem, nebo ne ? Průtoky jsou sice mizerný, ale hladina by měla být dostatečná...
  9. Děkujeme za podmětný příspěvek... jednou na tebe pošlu svého zlého psa !!!!! Tak ty poseroutko, pojedeš s náma do Německa? Nebo příští rok okruh v Holandsku? Jo to by tě tam musel zase někdo odtáhnout, viď hihihi...
  10. No co bych na to řekl.... mapy ma teť v GARMINovi tak je budu používat a lišejník nechám cucákům aby měli přílohu k hamburgrům pro hosty ...alespoň něco když už bude pes nacpanej a nebude chtít hihihi... Jééé, tam na vodě je teť klídek když tam cucáci nepředváděj své vyleštěné mazlíky...kdyby to tak zůstalo !!! Jinak všem díky za informace, přehodnotili jsme to a pojedeme asi do toho Německa - cca 1200km by mělo být celkem reálné. Holandsko možná příští rok, dotáhneme tam lodě autem a pojezdíme tam. Přece jen my musíme chodit do práce a vydělávat na cucáky, takže tolik dovolené ZATIM nemam !!!
  11. Já mám v garminovi německo i Holandsko, ale papírová mapa je pro plánování cesty stejně nejlepší...A tohle mi nejde stáhnout...když to prubnu, přez celou obrazovku mam rozsypanej čaj a zpomalí se mi PC.... :-(
  12. No jasně, chci to pořádně odzkoušet, ale stejně, teť jsem relativně prázdnej, na dovku bude ještě naloženo. Ta loď to sice asi moc nepozná, ale rozdíl tam být může. Koukal jsem ještě, že kdyby nezbyl čas na Berlínský jezera, šlo by to pokrátit přez Ratenow, Premnitz, Havelsee, Plaue, Genthin, a směr MGB.
  13. Jasně, budu pozdravovat každýho Helmuta co potkám :-) Ještě to musim pořádně naplánovat, ale tahle cesta se mi zdá na dva týdny reálná. A rád bych jel přez Hohenauen...tam jsem byl kdysi na dovolený...ai před dvaceti roky :-) Co se rychlosti týká, zrovna teť o víkendu jsme to měřili mam při 2000 ot to jede nějakých 9-10 proti proudu ale nad Střekovem.. Maximálka byla 15 proti proudu, ale to se nedá pořád, to je jasný.
  14. No nestraš, mělo by to být nějakých 450 km tak počítám když proti proudu pojedu nějakých 10, mělo by se to za 4 dny udělat. Koukám celý večer na google a líbí se mi trasa po Labi za Magdeburg, odbočit na Havel, přez Ratenow po kanálech na Berlínký a kanálem zpět do Magdeburgu a domu. Celkem cca 1200 km, to bych měl i dojet bez tankování.
×
×
  • Vytvořit...